De Blauwe Zebra

pret, ondersteuning en aandacht aan huis

De Blauwe Zebra komt bij u thuis om tijdelijke zorg voor uw kind of partner over te nemen. Ook komen wij graag langs bij mensen die aan huis gebonden zijn en behoefte hebben aan gezelschap of ondersteuning.

Wij zijn er voor jong en oud met een fysieke of verstandelijke beperking, mensen met een autistische stoornis, Downsyndroom, ADHD, leer- en gedragsstoornissen, dementerenden en mensen die chronisch ziek zijn.

De Blauwe Zebra neemt uw kind mee naar bijvoorbeeld een manege, kinderboerderij, speeltuin of sportclub. Wij gaan naar buiten om te fietsen of lopen of we gaan thuis samen koekjes bakken, met lego bouwen, knutselen, huiswerk maken of lezen. Met volwassenen gaan we er graag op uit naar bijvoorbeeld een concert of museum, op bezoek bij vrienden en familie, winkelen of buitenshuis een kopje koffie drinken. Wij kunnen met u mee naar het ziekenhuis en tandarts. Bij u thuis kunnen we samen foto’s inplakken, een legpuzzel maken en praten bij een kopje thee.

Misschien heeft u een beter idee? Misschien heeft u andere wensen? Dan bekijken we dat! We zijn beschikbaar overdag, ’s avonds, in het weekend en indien nodig ook ’s nachts. Wij richten ons vooral op de Stedendriehoek Zutphen-Deventer-Apeldoorn. U betaalt ons per uur.

Voor meer informatie belt u met Janneke Rebergen: 06-13802505, kijkt u eens op de website www.deblauwezebra.nu of stuurt u een e-mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

Met vriendelijke groet,

Janneke Rebergen

Plaats reactie

We vinden vrije informatieverspreiding belangrijk en respect naar elkaar belangrijk. Daarom worden reacties gemodereerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen