Nieuwe fotoalbums op de website

Geschreven door Regina van Etten dinsdag, 25 juni 2013 18:55

Foto's van de expositie Down's Upside aan de Loolaan in Apeldoorn én het evenement van 23 maart 2013 zijn nu te bewonderen. Ga naar "Hoofdmenu" en kies "Foto Albums".
 

Expositie officieel geopend!

Laatst aangepast op donderdag, 06 juni 2013 19:23 Geschreven door Regina van Etten zondag, 03 maart 2013 18:09

Op zaterdag 2 maart 2013 is de openluchtexpositie Down's Upside aan de Loolaan te Apeldoorn officieel geopend!

opening

Wat hieraan voorafging...

Openluchtexpositie Down's Upside

Laatst aangepast op donderdag, 06 juni 2013 19:05 Geschreven door Regina van Etten donderdag, 07 februari 2013 15:55

p10102291

Reizende openluchtexpositie

Down’s Upside

een initiatief van

logo_fvg_kleur_jpg1

 

Social Media

Laatst aangepast op woensdag, 09 januari 2013 16:19 Geschreven door Regina van Etten woensdag, 09 januari 2013 16:15

Naast onze website www.sdskernapeldoorn.nl heeft de kern nu ook een eigen Facebookpagina onder de naam Stichting Downsyndroom Kern Apeldoorn. Met deze Facebookpagina willen wij gezinnen met een kindje met Downsyndroom uit Apeldoorn, Arnhem en omgeving met elkaar in contact brengen. Wij zijn benieuwd wat er leeft en waar eventueel behoefte aan is. Hierbij valt te denken aan een speelleergroep, koffieochtenden, infoavonden, uitjes etc. Dus… heeft u tips, ideeën en/of leuke ervaringen? Deel ze met ons op Facebook!

Even voorstellen

Laatst aangepast op woensdag, 09 januari 2013 16:14 Geschreven door Regina van Etten woensdag, 09 januari 2013 15:56

De nieuwe bestuursleden zijn op dit moment druk doende met het organiseren van een groot evenement op 23 maart 2013. Maar daarover later meer. Zoals beloofd, eerst even een voorstelrondje van de nieuwe bestuursleden.

 

Pagina 3 van 4

«StartVorige1234VolgendeEinde»

Mijn SDS

Hoeveel zijn online

We hebben 5 gasten online

Wie is online

Geen

Advertenties

Aanbevolen Links:
Stichting Downsyndroom
De Stichting Downsyndroom heeft een Landelijk Bureau. Van daaruit worden alle werkzaamheden gecoördineerd en worden inlichtingen verstrekt aan ouders en hulpverleners. Voor verdere informatie over de Stichting en met specifieke vragen over Downsyndroom kunt u terecht bij het Landelijk Bureau. Telefoon: 0522-281337. E-mail: info@downsyndroom.nl.
De Upside van Down
Stichting de Upside van Down zet zich in voor een positiever beeld van Downsyndroom. Er is al zoveel aandacht voor de zorg die een kind met Downsyndroom met zich meebrengt dat zij besloten dat het tijd werd nu ook eens aandacht aan de andere kant te besteden. Want die andere kant bestaat! Lees op de website meer over Downsyndroom in de persoonlijke verhalen, de bijzondere projecten en hun agenda.
MEE Veluwe
MEE Veluwe is een organisatie voor alle mensen met een beperking, chronische ziekte of autisme spectrum stoornis, en hun omgeving. MEE Veluwe biedt informatie, advies en ondersteuning. MEE Veluwe is laagdrempelig en onafhankelijk. De dienstverlening is gratis.
Zó is Downsyndroom
Er is veel bekend over Downsyndroom. Over de oorzaak ervan, over de kenmerken, de medische kanten. Maar je leest niet vaak over wat het betekent om een kind met Downsyndroom te hebben. Op deze website wordt aandacht besteed aan al deze onderwerpen, om zo een zo'n compleet mogelijk beeld te kunnen presenteren.